Minerale make-up voor alle gelegenheden

Minerale make-up is niets meer en niets minder dan dat wat de naam al zegt: make-up gemaakt van natuurlijke mineralen. Minerale make-up is vrij van ingrediënten zoals parfum, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen. Bij S’Olivia Schoonheidssalon kan je terecht voor maquillage met minerale make-up in Bilzen, en dit voor alle gelegenheden. 

Ingrediënten van minerale make-up

Minerale make-up bestaat uit 100% pure mineralen en is hypoallergeen. De hoofdingrediënten zijn mica, jjzeroxide, zinkoxide en titaandioxide. Minerale maquillage verstopt de poriën niet en veroorzaakt dus geen zwarte puntjes. In ons schoonheidssalon werken we met de minerale make-up van Bellápierre, een product dat bovendien bekend staat omwille van de ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen.  

Voordelen van minerale make-up

Minerale make-up heeft een aantal belangrijke voordelen. Door de afwezigheid van schadelijke stoffen als kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen is de kans op huidirritaties en allergieën zeer klein. De fijne textuur van de make-up zorgt dat het licht aanvoelt op de huid en de poriën worden niet volledig afgesloten. Daarnaast bevat minerale make-up huidbeschermende eigenschappen. Het beschermt tegen de zon en heeft een ontsmettende en bacteriedodende werking.

Heb je een feestje gepland of wil je gewoon je natuurlijk schoonheid benadrukken? Bij S’Olivia Schoonheidssalon in Bilzen kan je terecht voor dag- en avondmake-up. Samen kiezen we de look die je wil en het best bij je past. Neem contact op om een afspraak te maken.